Trænger du til lidt ekstra forkælelse i form af lækre madoplevelser og afslapning? Så gør du dig selv en tjeneste ved at booke et gourmetophold på Tambohus Kro, der er beliggende i smukke omgivelser nær Limfjorden

Der er ikke noget bedre end at tage på et lækkert weekendophold med dem, man holder af. Væk fra hverdagens stress og jag og hen til rolige omgivelser, hvor du kan komme helt ned i gear og få smags- og sanseoplevelser ud over det sædvanlige.

Hvis du er en af dem, som bare ikke kan få nok af lækre madoplevelser, hvorfor så ikke vælge et ophold, hvor du i den grad får forkælet dine smagsløg. På Tambohus Kro er du garanteret et gourmetophold med udsøgte smagsoplevelser i de mest fantastiske omgivelser. Her får du en oplevelse, hvor der både er fokus på mad, afslapning og hygge.

Nyd en gourmetmiddag ved Limfjorden i Vestjylland
Booker du et gourmetophold på Tambohus Kro, er du garanteret en hyggelig weekend i forkælelsens tegn. Kroens dygtige kokke pirrer dine smagsløg med den lækreste 3-retters gourmetmiddag sammensat af sæsonens bedste råvarer. De fleste af råvarerne er lokale og kommer fra Venø, Klosterheden, Thy og Limfjordslandet.

Du kan roligt tage plads i restauranten og nyde gourmetmiddagen, mens du lader blikket glide ud over Limfjorden. Fra restauranten er der den smukkeste udsigt, der kun gør oplevelsen endnu bedre. Den hyggelig og charmerende atmosfære sørger for, at det bliver en madoplevelse, du sent vil glemme.

Udover den lækre gourmetmiddag inkluderer opholdet på Tambohus Kro naturligvis også overnatning i et hyggeligt dobbeltværelse samt en skøn morgenmadsbuffet.

Kom helt ned i gear
Når du skal af sted på et kroophold, er det med at benytte lejligheden til at komme helt ned i gear og få slappet godt af. Der er ingen madpakker, der skal smøres, der skal ikke handles ind, og du skal ikke bruge en masse tid på at lave mad selv. På Tambohus Kro er der sørget for det hele, og du kan derfor bruge tiden på en wellnessbehandling, gå en lang tur eller bare sidde og nyde roen og den gode udsigt.

Tambohus

(Foto: Tambohus Kro)

Omgivelserne omkring Tambohus Kro byder i den grad op til at tilbringe en masse tid ude i naturen. Kroen har nemlig en helt unik placering i et sandt naturparadis med fred og ro kun et stenkast fra Limfjorden. Her er der skønt at gå en lang tur inden den gode 3-retters gourmetmiddag eller blot gå en tur ned til vandet og nyde stilheden.

Vil du også gerne ud at opleve lokalområdet, kan du blandt andet tage hen til Nationalparken i Thy, Vesterhavet, Hjerl Hede, Struer Museum og Thyholm Egnsmuseum. Her har du rig mulighed for at opleve lokalområdet og samtidig nyde den smukke danske natur.

Uanset hvordan du foretrækker et weekendophold væk fra den travle hverdag, går du ikke galt i byen ved at vælge gourmetopholdet på Tambohus Kro. Det gælder især på grund af kroens restaurant, der virkelig forstår at give gæsterne unikke smagsoplevelser og mad af en høj kvalitet – uanset om det er i det salte eller det søde køkken.