Elsker du mad, så er der ikke noget bedre end at tage ud at spise og få nogle nye spændende madoplevelser. I denne guide kan du blive klogere på, hvorfor du bør besøge Admiral Hotel i København.

Admiral Hotel er ét af de mest moderne og karakteristiske hoteller i København. Beliggenheden er fantastisk, og den maritime stemning gør noget helt særligt ved oplevelsen. Hotellets restaurant, SALT, er én af grundene til, at hotellet er så populært blandt folk, som går op i gastronomi og unikke madoplevelser.

 

Klassisk nordisk gastronomi

Når du spiser på Admiral Hotels restaurant, SALT, får du klassisk nordisk gastronomi kombineret med innovative smagskombinationer. Maden er skabt ud fra et traditionelt fundament, hvor der er kælet for detaljerne, og moderne teknikker er med til at forfine smagsoplevelsen.

Restauranten er det oplagte spisested for dig, som ikke kan få nok af den moderne danske mad og som gerne vil have en helt særlig oplevelse ud af det at spise ude. På denne restaurant får du nemlig ikke kun god mad. Du får lækre anretninger, der ikke kun forkæler dine smagsløg, men også er en fryd for øjet. Desuden er restaurantens og hotellets service i top, og du vil opleve en afslappet og hyggelig atmosfære. Alt sammen vigtige elementer, når du skal have en god madoplevelse ude.

På SALT kan du både spise frokost og aftensmad. Begge menukort bliver jævnligt opdateret, så der altid er nye spændende og lækre retter at vælge mellem. Til frokost kan du blandt andet få restaurantens luksus smørrebrød, dampede blåmuslinger, gammeldags sild samt lækre oste og desserter. Til aften byder menuen blandt andet på forskellige fiskeretter, tatar af okse, lækre bøffer samt udvalgte franske oste og skønne desserter.

 

Maritim hygge

Admiral Hotel er centralt beliggende i København med en unik udsigt over Københavns Havn. Fra hotellet er der både adgang til det moderne storbyliv og den hyggelige havnefront, som skaber en helt særlig stemning, der gør hotellet meget unikt.

På grund af beliggenheden tilbyder Admiral Hotel flere forskellige hyggelige sejlture i forbindelse med dit arrangement på hotellet. Her kan du invitere dine gæster med på en kanalrundfart gennem Københavns kanaler, inden I skal nyde en udsøgt festmiddag.


(Foto: Admiral Hotel)

En anden mulighed for at nyde den maritime stemning er ved at tage ombord på et historisk sejlskib, som du kan hoppe på lige ude foran hotellet. Under sejladsen fortæller besætningen mere om det fascinerende historiske sejlskib, som blandt andet sejler forbi Skuespillerhuset, Den Sorte Diamant, Operaen, Christiansborg og Nyhavn.

 

Tag en overnatning med

Når du besøger restauranten hos Admiral Hotel, er du ikke kun garanteret enestående smagsoplevelser, du har samtidig muligheden for at fuldende dagen eller aftenen ved at tage en dejlig overnatning med.

En overnatning på Admiral Hotel i København er en oplevelse i sig selv. Hotelværelserne er nogle af de mest unikke værelser i København i en hyggelig maritim og eksklusiv stil. Vandet, havnen og himlen påvirker udsigten og lyset på hotelværelserne og skaber en helt fantastisk maritim stemning, der emmer af liv og glæde.

Er du til nordisk gastronomi og en hyggelig maritim stemning, bør du derfor tage et smut forbi Admiral Hotel. Både restauranten og hotellet er uden tvivl et besøg værd, og du er garanteret en madoplevelse, du sent vil glemme.