på sukkerhjerte.dk finder du opskrifter til den store bagedyst, her er alt fra macarons med chokolade fyld og hvid chokolade creme og bær til cupcakes med alt fra hindbær til smørcreme, her er inspiration fra Mette Blomsterberg og Claus Meyer og masser af giveaways
   
 
Opskrifter    Cupcakes    Blog    Galleri    Om sukkerhjerte    Kontakt 
 

 
Del opskriften på Google+





 

Kaffebrød
Oprettet af Sukkerhjerte den 16-09-2012



Kaffebrød der smager dejligt og er lækre bløde indeni!

Ingredienser:
Dej:

50 gr. blødt smør.
1 æg.
2½ dl. sødmælk.
25 gr. gær.
1 tsk. salt.
550 gr. hvedemel.
50 gr. sukker.

Makron:

200 gr. marcipan.
320 gr. sukker.
3-4 æggehvider.
ca.50 gr. hvedemel.
½ tsk. hjortetaksalt

Sådan gør du:
Dag 1. Tilberedning af dejen:

Hæld mælk i en skål og opløs gæren.
Tilset sukker og salt.
Tilset nu resten af ingredienserne og ælt dejen godt.
Stil dejen på køl natten over.

Dag 2.

Brødet:
Lad dejen stå og få stuetemperatur i løbet af et par timer.
Ælt den godt igennem så den bliver blød og smidig.
Form dejen som et aflangt og lidt fladt brød.
Bag brødet i en forvarmet ovn på 180 grader i 15-20 minutter.
Brødet skal være fast og gyldent.
Lad brødet køle et par minutter, inden det skærest i ca.2-2½ cm. tykkelse.

Makronmassen:

Bland marcipanen med sukkeret.
Rør æggehviderne i, men kun lidt ad gangen. Massen skal være lind, men ikke helt flydende..
Tilset mel og hjortetaksalt.
Fordel makronmassen på brødene, enten med en ske eller ved hjælp af en sprøjtepose.

Bag brødene igen, 10-15 minutter ved 190 grader.
Lad brødene køle lidt af og server dem lune til en god kop kaffe!



Noter:
Opskriften er fundet i Meyers Kager af Claus Meyer

Tags:
kaffebrød, makron, brød, gærdej, kaffe



Andre opskrifter:
 
  
  
 
 
 
på sukkerhjerte.dk finder du opskrifter til den store bagedyst, her er alt fra macarons med chokolade fyld og hvid chokolade creme og bær til cupcakes med alt fra hindbær til smørcreme, her er inspiration fra Mette Blomsterberg og Claus Meyer og masser af giveaways